keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Tietoa tutkimuksesta sekä yrityksestä

Mistä tämä blogi kertoo?

Tämä blogi kertoo LED TAILOR INNOVA7IONin järjestämästä käyttökokemustutkimuksesta, jossa yhteensä 30 ihmistä kokeilee atopiaan tai psoriasikseen uutta sinivaloterapiaa. Päivitämme blogiin säännöllisesti kuvia sekä tarinoita koehenkilöistämme. Kerromme miten sinivaloterapialla psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lieventäminen ja/tai poistaminen tapahtuu ja näytämme kuvilla vaiheittain miten iho siihen reagoi. Käyttökokemustutkimus alkaa viikolla 12/2017.

Ketä blogia kirjoittaa?

Tätä blogia kirjoittaa kaksi hoitoalan ammattilaista. Me vastaamme myös tämän käyttökokemustutkimuksen etenemisestä.
Julia Nummenpalo on valmistunut vuonna 2013 lähihoitajaksi sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmasta Salon Seudun ammattioppilaitoksesta. Hän on työskennellyt ennen LED Tailor Innova7ionia pääasiassa vanhusten parissa.
Emilia Nummenpalo on valmistunut vuonna 2015 CIDESCO kosmetologiksi Turun Beauty Institutesta. Hän on työskennellyt ennen LED Tailor Innova7ionia ripsiteknikkona sekä CIDESCO pohjaisen kosmetologikoulun sijaisopettajana. Koulutuksensa puolesta Emilia tietää erityisesti atopiasta enemmän ja Julia on itsenäisesti opiskellut aiheesta lisää.

Mikä on LED Tailor Innova7ion?

LED Tailor Innova7ion on 15 henkeä työllistävä salolainen perheyritys ja LED-teollisuuden edelläkävijä. Yrityksemme on lähtenyt liikkeelle vuonna 2014 teollisuuden ja liiketilojen valaistussuunnittelulla ja valaistuksien toteutuksilla. Modernisoimme myös vanhoja valaisimia LED-teknologialla.

Meillä on kolme uutta innovaatiota, joista kaksi on julkistettu vuonna 2016. Yksi niistä on UV-säteetön PURE COMPLEXiON -sinivaloterapiavalaisin. PURE on suunniteltu psoriasiksen sekä atopian iho-oireiden lieventämiseen, poistamiseen sekä ennaltaehkäisemiseen. PURE COMPLEXiON on voittanut Tehtailija Juho Leinon säätiö ry:n Vuoden salolainen liikeidea 2016 -palkinnon. Toinen julkistettu on WiSDOM AiR -valaisin, joka on suunniteltu tilojen desinfioimiseen ja homeiden tappamiseen. WiSDOM AiR on voittanut Suomen nuorkauppakamarin A-alueen yrityssarjan Tuottava idea 2016 -palkinnon. Kolmas on myöhemmin tänä vuonna julkaistava desinfiointi- ja sterilointilaatikko WiSDOM STERiLE, jolla esimerkiksi kuluttajat, lääkärit, kosmetologit, hammaslääkärit ja kampaajat voivat desinfioida/steriloida esimerkiksi puhelimia, avaimia, silmälaseja ja instrumentteja. Mitä vaan mitä sinne keksii pistettäväksi. 

Mitä seuraavaksi?


Seuraavassa blogikirjoituksessa kerromme sinivaloterapian käytöstä ja ihon yleisestä reagoinnista sekä sinivaloterapiaan pohjautuvista kansainvälisistä tutkimuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti