keskiviikko 23. elokuuta 2017

Käyttökokemustutkimuksen tilannepäivitys

Käyttökokemustutkimusta on nyt jäljellä vielä 6 viikkoa. Tutkimuksen alussa teimme jokaisen koehenkilön kanssa sopimuksen, jossa lupasimme onnistuneen PURE COMPLEXiON- käyttökokemustutkimuksen jälkeen mahdollisuuden ostaa käyttämänsä sinivaloterapiavalaisimen puoleen hintaan sekä yrityksemme oman kosmetologin tekemän jalka- tai käsihoidon. Seuraavan kahden viikon aikana koehenkilö tekee päätöksen siitä haluaako sinivaloterapiavalaisimen hankkia itselleen vai ei. 

Kuvan lähde: http://www.kauneusjaterveys.fi/kauneus-tyyli/iho-vartalo/yleisimmat-iho-ongelmat-ja-niiden-hoitokeinot

Käyttökokemustutkimuksessa oli alunperin tarkoitus tehdä 3-4 kuukauden sinivaloterapiajakso koehenkilön valitsemaan psoriasis- tai atopia-alueeseen, jonka jälkeen iho-oireiden olisi ollut tarkoitus olla joko oireettomat tai poissa kokonaan. Tämän jälkeen oli tarkoitus toteuttaa sinivaloterapiaton jakso, jossa seuraisimme kuinka kauan iho-oireet pysyvät oireettomina. Näin ei kuitenkaan käynyt kuin muutaman psoriaatikon ja atoopikon kohdalla, sillä emme osanneet huomioida kuinka paljon ihmisen oma elämä, stressi, sairastelu, työasiat ja myös kesäloman reissailut vaikuttaisivat ihon kuntoon ja myös mahdollisuuksiin ottaa valoa. Tutkimuksessa kun emme halunneet rajoittaa ihmisten normaalia elämää, koska toisaalta tässä näimme, miten paljon eri asiat ihon kuntoonkin vaikuttavat. Toisilta valoa on jäänyt ottamatta enemmän erinäisistä syistä, kun taas toiset ovat pystyneet noudattamaan ohjeitamme pilkun tarkasti. Olemme tästä huolimatta saaneet kuitenkin merkittäviä positiivisia tuloksia PURE COMPLEXiON -sinivalon toimivuudesta. Vaikka se vaatiikin joidenkin koehenkilöiden kanssa vielä pidemmän terapiajakson, olemme kuitenkin huomanneet jo toimivuuden myös heidän kohdallaan. 

Ensi viikolla on siis koehenkilöiden toiseksi viimeinen kontrollikerta. Muutaman koehenkilön kanssa tullaan todennäköisesti silloin aloittamaan valoterapiaton jakso ellei muutosta huonompaan ole tapahtunut. 

Kuvan lähde: http://www.terveena.fi/iho-ja-hiukset
Hyvää kesän loppua kaikille! Nautitaan kesän viimeisistä päivistä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti