maanantai 25. syyskuuta 2017

Psoriaatikkojen viimeinen kontrollikäynti

Viime viikolla psoriaatikot tavattiin viimeisen kerran kontrollikäynnin parissa. Psoriaatikoista 8 hankki valaisimen itselleen. Nyt psoriaatikoilla on edessään vielä valitsemansa käsi- tai jalkahoito.

Nainen, 52-vuotias, läiskäpsoriasis

Kirjoitimme viime kirjoituksessa myös samasta henkilöstä ja ajattelimme laittaa kuvia lisää. Viime kerrasta voit käydä lukemassa Psoriaatikkojen kahdeksas kontrollikäynti -kirjoituksesta. 

Viime kerran tapaamisessa koehenkilö kertoi kaiken menneen normaalisti. Ihoalueet ovat reunoilta edelleen hieman punakkaat ja vasemman korvan tausta hilseilee. Kutina oli asteikon mukaan 4 (neljä) eli sama kuin viime kerralla. Kutina on kuitenkin alusta alkaen laskenut roimasti, vaikka se edelleen vaivaa. Ihottuma-alueiden keskeltä näkyy jo tervettä ihoa enemmän kuin viime kerralla. Kuva otettu 21.9.2017
Kuva otettu 21.9.2017

Nainen, 41-vuotias, pisara-, läiskä-, kasvopsoriasis

Koehenkilöstä olemme kertoneet viimeksi 30.6. Kirjoituksen voit käydä lukemassa Psoriaatikoiden viides kontrollikäynti. Sieltä pääset myös ihan ensimmäiseen kirjoitukseen, joka koehenkilöstä on. Koehenkilöllä on mennyt valon kanssa hyvin eikä ihon reagoinnissa ole ollut mitään poikkeavaa. Iho kuoriutuu rinnanalusista paikoitellen, mutta muuten ihoalue on todella hyvässä kunnossa. Kipua ja kutinaa ei asteikon mukaan ole yhtään eli se on 1 (yksi). Kun alotimme sinivaloterapian, kipu oli yksistään rinnanalusissa 10 (kymmenen). Koehenkilö on tyytyväinen, että kivusta ei enää tarvitse kärsiä. 


Kuva otettu 20.9.2017
Kuva otettu 20.9.2017

Kummatkin koehenkilöt hankkivat PURE COMPLEXiON-sinivaloterapian itselleen. 
Myös sinä voit hankkia sinivaloterapiavalaisimen itsellesi meidän verkkokaupastamme

Tällä viikolla tapaamme vielä atoopikot ja sen jälkeen käyttökokemustutkimus on ohi. Päivitämme kuitenkin vielä tämän viikon koehenkilöistä sekä hieman jälkimaininkeja tutkimuksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti